100% Natuurlijk product

Hoe produceert u meer sperma?

De ene man produceert meer sperma dan de andere. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer u ontevreden bent over de hoeveelheid sperma die u tijdens een orgasme spuit kunt u hier iets aan doen.

Waar bestaat sperma uit?
Sperma bestaat voor 95% uit vocht en 5% uit zaadcellen. De hoeveelheid sperma wordt dus voornamelijk door het spermavocht bepaald. De zaadcellen worden in de zaadballen gemaakt. Daarna gaan ze naar de bijbal, vervolgens worden ze in het laatste gedeelte van de zaadleider opgeslagen. Bij de zaadlozing wordt door de zaadstofblaasjes en de prostaat vocht aan de zaadcellen toegevoegd. Het sperma wordt dan door de urinebuis naar buiten gestuwd.

De hoeveelheid sperma
De hoeveelheid sperma die wordt aangemaakt is voor een deel genetisch bepaald. Sommige mannen zouden graag meer sperma willen spuiten maar produceren gewoon minder. Meer Sperma tabletten kunnen u helpen meer sperma aan te maken.

Het aantal orgasmes is ook bepalend voor de hoeveelheid sperma die per zaadlozing vrijkomt. Hoe meer orgasmes u achter elkaar hebt hoe minder sperma u zult spuiten. Na elk orgasme heeft het lichaam tijd nodig een nieuwe hoeveelheid sperma aan te maken. Voor de aanmaak van een optimale hoeveelheid sperma heeft het lichaam 36 uur nodig. 3 tot 5 orgasmes per week zorgen voor een optimaal resultaat.

De snelheid waarmee u klaarkomt speelt een grote rol bij het spuiten van veel of weinig sperma. Vlak voor het klaarkomen produceert het lichaam nog maar weinig spermavocht. Hoe langer het duurt tot het orgasme, hoe meer vocht er geproduceerd is en hoe groter het volume van het sperma.

Ook heeft uw leefstijl invloed op de hoeveelheid sperma die u produceert. Roken, stress, alcohol en overgewicht hebben een negatief effect op de spermaproductie. Zorg voor een gezonde voeding, voldoende beweging en een gezond gewicht. Producten met veel vitamine A en C, zink en omega 3 en 6 dragen bij aan een gezonde spermaproductie. Denk aan groente, fruit, lever, walnoten, citrusvruchten, kiwi, knoflook en pure chocolade.

Meer sperma aanmaken
Veel sperma produceren is geen probleem wanneer u de Meer Sperma tabletten gebruikt. Meer Sperma verhoogt de zaadproductie waardoor u bij iedere zaadlozing veel sperma kunt spuiten, ook wanneer u kort geleden nog een orgasme heeft gehad. Normaal gesproken neemt de hoeveelheid sperma af wanneer een man meerdere malen een orgasme heeft gehad maar met Meer Sperma kunt u altijd veel sperma spuiten, bij iedere zaadlozing.

Meer Sperma tabletten bevatten 100% natuurlijke ingrediƫnten welke de aanmaak van zaadcellen en het volume van het zaadvloeistof stimuleren zodat u meer sperma kunt spuiten bij iedere zaadlozing.