100% Natuurlijk product

Een heftig en intens orgasme beleven

Een orgasme of klaarkomen geeft een prettig gevoel. Het uiteindelijke doel van een orgasme is natuurlijk de voortplanting maar is ook zeer belangrijk voor het seksueel genot. Het ene orgasme beleeft u veel intenser dan het andere. We bespreken hoe dit komt en wat u kunt doen om een ultiem orgasme te beleven.

Wat gebeurt er tijdens een orgasme?
Tijdens het vrijen wordt de penis gestimuleerd. De seksuele opwinding neemt steeds meer toe. De hersenen worden hierdoor overspoeld met endorfines. Bij genoeg stimulatie kan een orgasme ontstaan. Tijdens het orgasme trekken de spieren van de prostaat en aan het begin van de penis samen. Meestal komt er een ejaculatie (zaadlozing), er spuit of druppelt sperma uit de penis.

Na een orgasme maakt het lichaam nieuwe zaadcellen en spermavocht aan voor de volgende zaadlozing. Het duurt ongeveer 36 uur voor er weer een optimale hoeveelheid sperma aangemaakt is. De man kan in de tussentijd wel een orgasme krijgen maar zal dan minder sperma spuiten. Naarmate een man ouder wordt zal dit proces langer duren.

Een hevig orgasme
Het ene orgasme beleef je veel intenser dan het andere. De belangrijkste onderdelen voor een goed orgasme zijn:

  • De mate van geilheid. Hoe meer opgewonden u bent hoe intenser de seks en het orgasme.
  • Een harde erectie. Met een harde stevige erectie kan beter van de seks genoten worden.
  • Langdurige seksuele stimulatie. Hoe langer de penetratie duurt, hoe meer sperma er aangemaakt zal worden. Ook zal het orgasme nog intenser beleefd worden.
  • De hoeveelheid sperma. Wanneer er een grote hoeveelheid sperma wordt gespoten zal dit het genot tijdens het orgasme verhogen.

Oefeningen voor een intens orgasme
Zowel mannen als vrouwen hebben een bekkenbodemspier, ook wel pc spier genoemd. De pc spier is de spier die u voelt als u tijdens het plassen plotseling de plas ophoudt. Leg uw hand tussen uw ballen en uw anus, als u nu doet alsof u ‘afknijpt’ dan voelt u de spier aanspannen. Tijdens een erectie kunt u uw penis met deze spier op en neer bewegen.

Span de pc spier aan als het niet lukt een goede erectie te krijgen. Dit helpt om de penis hard te krijgen. Tijdens de seks ontspant u de spier. Wanneer u het orgasme voelt opkomen en dit nog uit wilt stellen kunt u de pc spier hard aanspannen. Doe dit ongeveer 20-30 seconde tot u voelt dat het orgasme afzakt. Wilt u klaarkomen en ver spuiten, dan perst u hard. Door de pc spier goed te trainen kunt u een nog heviger orgasme beleven.

Meer Sperma voor een intens orgasme
De natuurlijke ingrediënten in Meer Sperma stimuleren het lichaam en de geest seksueel. Lustgevoelens versterken en het uithoudingsvermogen neemt toe. Deze effecten zullen uw seksprestaties aanzienlijk verbeteren. Ook zorgt Meer Sperma voor een langdurige en harde erectie. De bloedtoevoer naar uw penis wordt gestimuleerd waardoor een erectie krijgen gemakkelijker zal gaan. Bovendien zal de erectie ook harder zijn en langdurig aanhouden.

Door het gebruik van Meer Sperma zult u meer sperma produceren. Wanneer er meer sperma beschikbaar is voor een zaadlozing, zal het orgasme heftiger en intenser aanvoelen. Uw orgasme kan tot wel 2x zo lang duren en tot wel 10x zo heftig en intens aanvoelen.