100% Natuurlijk product

  • Goede kwaliteit sperma
  • Betere seksprestaties
  • Lekkere smaak sperma

Meer Sperma, een 5-voudige werking

Meer Sperma heeft een unieke 5-voudige positieve werking op uw sperma én seksleven.

Gebruik dagelijks 2 Meer Sperma tabletten en neem deze in met voldoende water voor het beste resultaat. Een pot Meer Sperma bevat 60 tabletten, dit is genoeg voor een maandkuur. Meer Sperma is een voedingssupplement en dient gebruikt de worden ter ondersteuning van een gezonde en gevarieerde voeding. Wij adviseren u niet meer dan 2 tabletten per dag te gebruiken.

Meer Sperma voor een goede kwaliteit sperma

1. Meer sperma produceren
Meer Sperma bevordert de aanmaak van zaadcellen waardoor u meer sperma dan ooit zult produceren tijdens het gebruik van de Meer Sperma tabletten. Zowel het aantal zaadcellen als het volume van het zaadvloeistof zullen toenemen waardoor u bij ieder orgasme veel sperma zult spuiten. Meer Sperma kan de productie van sperma en zaadcellen 4x vergroten.

2. Betere seksprestaties
De natuurlijke ingrediënten in Meer Sperma zullen ook lichaam en geest seksueel prikkelen. Het gebruik van Meer Sperma versterkt uw lustgevoelens en vergroot uw uithoudingsvermogen in bed. Deze effecten zullen uw seksprestaties aanzienlijk verbeteren.

3. Betere kwaliteit sperma
Meer Sperma zorgt voor een betere kwaliteit sperma. Uw zaadcellen zullen sterker zijn en de mobiliteit en snelheid van uw sperma zal verbeterd worden. Bij een orgasme zult u meer sperma spuiten waardoor een grotere kans op bevruchting ontstaat.

Een betere kwaliteit sperma wordt mogelijk door de krachtige werking van anti-oxidanten in Meer Sperma waardoor een betere weerstand van het sperma ontstaat.

4. Langdurige en harde erecties
Een langdurige en harde erectie krijgen is een stuk gemakkelijker wanneer u Meer Sperma gebruikt. Meer Sperma stimuleert de bloedtoevoer naar uw penis waardoor een erectie krijgen gemakkelijker zal gaan. Bovendien zal uw erectie ook harder zijn en langdurig aanhouden zodat u eindeloos van heerlijke seks kunt genieten.

5. Heftige en intense orgasmes
Door het gebruik van Meer Sperma zult u meer sperma produceren dan ooit tevoren. Wanneer er meer sperma beschikbaar is voor een zaadlozing, zal het orgasme heftiger en intenser aanvoelen.

U zult langer en intenser genieten van orgasmes want uw orgasmes zullen ook langer duren wanneer u Meer Sperma gebruikt. Uw libido en lustgevoelens zullen ook verhogen waardoor u een orgasme nóg intenser zult beleven. Uw orgasme kan tot wel 2x zo lang duren en tot wel 10x zo heftig en intens aanvoelen.

sperma
Lees meer over de ervaringen

De smaak van sperma

Het doorslikken van sperma is voor veel mannen én vrouwen opwindend. Daarbij is het wel van belang dat de smaak van sperma goed is. De smaak van sperma is op verschillende manieren te beïnvloeden. Zo heeft voeding een grote invloed op de smaak van sperma. Ook bestaan er middelen welke de smaak van sperma positief kunnen beïnvloeden. Meer Sperma heeft ook een positieve invloed op de smaak van sperma. Nog een leuk bijkomend voordeel van dit top product dat al zovele positieve werkingen heeft!

Wat betreft leefstijl is het van belang gezond te eten, niet te roken en matig te zijn met het gebruik van alcohol. Naast deze tips noemen wij hiernaast een aantal specifieke voedingsmiddelen welke de smaak van sperma kunnen beïnvloeden.

Invloed op de smaak

  • Suikerhoudende producten: Appelsap, druivensap, honing en vanille extracten.
  • Fruit: Banaan, nectarines, peren, sinaasappels, pruimen, appels, citroenen grapefruits, ananas, mango's en peulvruchten.
  • Water. Water zuivert het lichaam, waardoor het sperma minder afvalstoffen zal bevatten. Door veel water te drinken produceert het lichaam betere sperma.
  • Vezel houdende producten en graan- producten: Rijst, maïs, brood, roggebrood, crackers, knäckebröd, popcorn, en beschuit.
potten