100% Natuurlijk product

potten
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • unieke 5-voudige werking
 • Beter sperma en betere seks

Natuurlijke ingrediënten in Meer Sperma

Meer Sperma bevat 100% plantaardige en natuurlijke ingrediënten. Alle ingrediënten hebben een eigen unieke en krachtige werking op uw sperma en seksleven.

Tabel
koppel

Maca Dry stimuleert de sperma productie

Het natuurlijke ingrediënt Maca Dry is een kruid wat invloed heeft op de hormoonhuishouding. Maca Dry groeit in het Andes gebergte van Peru. De gedroogde stam van de Maca wordt door de Peruaanse bevolking al duizenden jaren gebruikt als middel om de vruchtbaarheid van de man te verbeteren.

Maca Dry zit vol hoogwaardige voedingsstoffen
De wortel van de Maca zit boordevol hoogwaardige voedingsstoffen welke belangrijk zijn voor uw uithoudingsvermogen tijdens de geslachtsgemeenschap.

Wetenschappers en onderzoekers vinden Maca Dry een van de beste natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van het hormoonsysteem en kliersysteem te stimuleren.

Een goede werking van het hormoonsysteem en kliersysteem is essentieel voor seksuele lichaamsfuncties. Maca Dry komt ook terecht in de bloedbaan waarna het naar het genitale gebied wordt vervoerd en de zaadproductie gestimuleerd wordt.

Bestel driect en verhoog uw orgasme

Natuurlijke ingrediënten in Meer Sperma

 • Muira puama
 • Maca Dry
 • Guarana
 • Arginine
 • L-Taurine
 • Zinc Methionine
 • Ginkgo
 • Kola Noot
 • Vitamine B3

Muira Puama verhoogt het libido en potentie

Muira Puama staat ook wel bekend als 'Potentiehout'.

Dit natuurlijke ingrediënt heeft als doel de potentie en vruchtbaarheid op een natuurlijke manier te verhogen.

Muira Puama groeit in het Braziliaanse Amazonegebied en wordt al duizenden jaren gebruikt als natuurlijk middel om potentie en libido te verhogen.

Onderzoekers hebben uitgewezen dat het natuurlijke ingrediënt Muira Puama een positieve werking heeft op de vruchtbaarheid.


Daarnaast is ontdekt dat Muira Puama de zwellichamen van de penis ontspant waardoor de bloedtoevoer naar de penis beter is en het krijgen van een langdurige en harde erectie een feit is.

Een hoger libido heeft ook een gunstige invloed op de sperma productie.

Muira Puama zorgt ervoor dat bloedvaten in het genitale gebied verwijd worden waardoor testikels beter doorbloed zijn en meer sperma kunnen produceren.

Muira Puama wordt door experts gezien als volstrekt veilig middel om te gebruiken.

Kola Noot verbeterd seksprestaties

Het natuurlijke ingrediënt Kola Noot komt voor in het tropisch regenwoud in Afrika. Kola Noot is een natuurlijke bron van energie en wordt gebruikt om de energie en het uithoudingsvermogen te verhogen wat gunstig is bij het verbeteren van seksprestaties.

Kola Noot staat er ook om bekend om euforische gevoelens op te wekken. Deze gevoelens kunnen de spermaproductie positief beïnvloeden. Kola Noot stimuleert activiteit in de testikels en prikkelt lichaam en geest.

Kola Noot wordt in Afrika veel gebruikt om de seksuele vruchtbaarheid van de man op natuurlijke wijze te verhogen. Daarbij is het in de tropen erg populair als seksueel stimulerend middel. Het wordt regelmatig gebruikt om de potentie en lustgevoelens op te wekken.

Guarana als energie booster

In het noordelijk deel van Brazilië groeit de Guarana vrucht. Guarana wordt daar gebruikt als natuurlijk energiesupplement.

Ook wordt het natuurlijke ingrediënt Guarana gebruikt als geneesmiddel voor verschillende aandoeningen om snel weer op kracht te kunnen komen.

Guarana wordt gebruikt als energie booster maar geeft ook een seksuele stimulans. Guarana verhoogt het uithoudingsvermogen waardoor u betere seksprestaties zult leveren en langer door zult kunnen gaan.

Sperma

De intensiteit en lengte van een vrijpartij heeft invloed op de sperma productie. Door regelmatig seks te hebben worden de testikels geactiveerd, wat een grote positieve invloed heeft op de hoeveelheid en kwaliteit van het sperma.

Een grote hoeveelheid en goede kwaliteit sperma heeft weer een positieve invloed op de vruchtbaarheid.

Zink voor een goede seksuele gezondheid

Een van de belangrijkste natuurlijke ingrediënten voor een algehele seksuele gezondheid is Zink. Zink is een belangrijk onderdeel van sperma en is ook van belang voor meerdere andere functies in ons lichaam.

Zink speelt onder andere een grote rol voor het libido. Een tekort aan Zink geeft een verlaagd libido als gevolg. En een hoog libido is weer belangrijk voor een goed seksleven én voor de sperma productie. Een hoog libido zorgt namelijk voor actieve testikels.

Het natuurlijke ingrediënt Zink is in een dusdanige vorm in Meer Sperma aanwezig dat het een gunstige invloed heeft op de productie van testosteron. Een goede testosteron productie is essentieel voor seksuele ontwikkeling en viriliteit van de man.


Daarnaast heeft testosteron invloed op de mobiliteit en snelheid van sperma.

Zink is van belang voor een goede werking van de prostaat. De prostaat is op zijn beurt weer nodig voor de aanmaak van vocht om spermacellen te kunnen vervoeren. De prostaat regelt ook de zuurgraad van het sperma en het volume van het spermavocht.

Wanneer u regelmatig orgasmes heeft zal het Zink niveau in uw lichaam dalen. Het Zink niveau in het lichaam is verbonden met de sperma kwaliteit en de hoeveelheid sperma. Het is daarom goed om Meer Sperma in te nemen waaraan Zink is toegevoegd zodat u het Zink niveau weer op peil kunt brengen en meer sperma kunt produceren van een betere kwaliteit.

koppel Bestel direct en verhoog uw orgasme

L-Arginine voor een harde en langdurige erectie

L-Arginine is een natuurlijk ingrediënt wat niet door het lichaam zelf geproduceerd kan worden. Dit natuurlijke ingrediënt staat bekend om de vaatverwijdende eigenschappen. L-Arginine bevordert de natuurlijke aanmaak van zuurstof in het bloed. Daarnaast heeft het een ontspannende werking op de bloedvaten.

Door beide eigenschappen worden de penis en testikels goed doorbloed. Dit heeft een zeer gunstige invloed op de productie en kwaliteit van sperma en daarnaast ook nog op de vorming van een goede erectie.

L-Arginine speelt een belangrijke rol in de aanmaak van gezonde spermacellen. Dit omdat het een voorloper is in de opbouw van twee belangrijke componenten van sperma. Door het stimuleren van de spermaproductie speelt L-Arginine een belangrijke rol in de mannelijke seksualiteit.

L-Arginine verhoogt het aantal neurotransmitters in het lichaam. Neurotransmitters veroorzaken seksuele prikkeling in het lichaam. Hierbij wordt de bevrediging verhoogd wanneer u seks heeft.

L-Taurine voor een betere vruchtbaarheid

L-Taurine heeft een belangrijke waarde voor de vruchtbaarheid van de man. Van nature wordt dit natuurlijke ingrediënt geproduceerd in de testikels van de man waar het een rol speelt bij de productie van sperma.

L-Taurine zorgt ervoor dat de doorbloeding naar de testikels verbeterd wordt en de productie van gezond sperma wordt verhoogd. Ook wordt het vermogen om een erectie te kunnen krijgen vergroot.

Regelmatige inname van L-Taurine beïnvloed de potentie en de seksprestaties positief. Het seksueel uithoudingsvermogen wordt verhoogd.


L-Taurine heeft een antioxidante werking in het lichaam waardoor schadelijke vrije radicalen niet in staat zijn om schade aan de spermacellen aan te richten.

Dit proces is gunstig voor een goede vruchtbaarheid van de man.

L-Taurine is van belang voor een goede functionaliteit van alle spieren in het lichaam zo ook de spieren die van belang zijn voor een gezond seksleven.

Vitamine B3 voor een gezonde prostaat

Het natuurlijke ingrediënt vitamine B3, ofwel Nicotinezuur, is belangrijk voor een goede basis van het goed seksueel functioneren. Vitamine B3 is draagt bij aan het goed functioneren van de prostaat. Omdat de prostaat onderdeel is van het mannelijk voortplantingssysteem is een goede functie van de prostaat van groot belang.

Zoals eerder genoemd is de prostaat belangrijk voor de ontwikkeling van spermavocht en het vervoer van spermacellen. Ook regelt de prostaat de zuurgraad van het sperma en het volume van het spermavocht.

Vitamine B3 heeft daarnaast nog een werking, namelijk het verwijden van de bloedvaten. Op deze manier kan er meer bloed naar de genitaliën vervoerd worden. Een betere doorbloeding resulteert in actievere testikels, wat op zijn beurt weer zorgt voor een verhoging van de sperma productie en sterker sperma. Daarnaast is een betere doorbloeding van belang voor het kunnen behouden van een langdurige erectie.

Ginkgo Biloba voor voor een intens orgasme

Het natuurlijke ingrediënt Ginkgo Biloba bevat diverse actieve bestanddelen die een indrukwekkende invloed hebben op het menselijk lichaam.

Ginkgo Biloba verwijd de bloedvaten in het lichaam zodat er meer bloed naar de geslachtsorganen stroomt. Ginkgo Biloba verhoogt de natuurlijke aanmaak van zuurstof in het bloed. De bloedvaten zullen hierdoor ontspannen waardoor er meer stikstofmonoxide in het lichaam kan worden aangemaakt. Door de verhoging van de concentratie stikstofmonoxide in het bloed ontspannen de vaatwanden van de penis.

De ontspannende werking op de bloedvaten zorgt voor een verhoging van de bloeddoorstroming naar de penis en testikels. De penis kan hierdoor beter in erectie komen en de sperma productie wordt verveelvoudigd.

De anti-oxidanten hebben bovendien een heilzame werking op het seksueel functioneren van de man en bieden bescherming aan de spermacellen wat een gunstige invloed heeft op de vruchtbaarheid.