100% Natuurlijk product

potten
  • Meer sperma spuiten
  • Veel sperma bij iedere lozing
  • Harde erectie en intens orgasme

Vragen over Meer Sperma? Veelgestelde vragen leest u hier

Vragen over Meer Sperma kunt u ons stellen via telefoon of e-mail. Lees voordat u contact met ons opneemt eerst deze veel gestelde vragen door over het gebruik van Meer Sperma, ingrediënten, uw bestelling, levering en betaalmethoden. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wie zouden Meer Sperma moeten gebruiken?

Meer Sperma is de gezondste en natuurlijkste manier om controle te krijgen over uw seksuele vermogens! Meer Sperma is voor mannen boven de 18 jaar die hun:

  • Sperma productie willen verhogen
  • Seksprestaties willen verbeteren
  • De vruchtbaarheid willen verbeteren
  • Een hardere en langdurige erectie willen hebben
  • Een intenser orgasme willen bereiken

Hoeveel Meer Sperma tabletten moet ik per dag nemen?

Meer Sperma is verkrijgbaar in een pot van 60 tabletten, dit is genoeg voor 1 maandkuur. Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten in te nemen met voldoende water. Wij adviseren u de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Meer Sperma is een voedingssupplement en dient niet ter vervanging van een gezond en verantwoord voedingspatroon. Houd Meer Sperma buiten het bereik van kinderen.

Welke ingrediënten zitten er in Meer Sperma?

De ingrediënten van Meer Sperma komen uit diverse delen van de wereld en worden in Nederland zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel.
Ingrediënten per 2 tabletten: Maca (100 mg), Guarana Extract (100 mg), Kola Nut Extract (100 mg), Muira Puama (100 mg), L-Taurine (50 mg), Zinc Monomethione (83,4 mg, 100% ADH), Ginkgo Biloba(40 mg), L-arginine (20 mg), Vitamine B3 (18 mg, 100% ADH), E572, E460, E341, E551, E464, E171, E570, E132.

Hoe lang kan ik Meer Sperma na openen bewaren?

Op de verpakking van Meer Sperma staat de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op het etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie. Houd Meer Sperma buiten het bereik van kinderen.

Wordt Meer Sperma vergoed door mijn verzekering?

Meer Sperma is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.